Huoleton rengashotelli Loimaan keskustassa

Tuo renkaat säilytykseen – me pidämme niistä hyvää huolta

Kun vaihdat autoosi kesärenkaat tai talvirenkaat, pitää poisvaihdettaville renkaille löytää säilytyspaikka. Renkaat tulee säilyttää auringolta suojattuna, tasalämpöisessä ja kuivassa tilassa – harvalla on kotonaan tällaista tarkoitukseen sopivaa, joutilasta varastotilaa. Onneksi on Loimaan Rengas Oy:n rengashotelli! Meille voit tuoda renkaasi huolettomaan ja edulliseen kausisäilytykseen. Maksat vain koko kauden kertamaksun, eikä renkaiden oikeaoppisesta säilytyksestä tarvitse sen kummemmin huolehtia. Keväällä voimme halutessasi vaihtaa autoosi taas kesäkumit alle, ja talvea vasten vaihdamme takaisin käyttämäsi nastarenkaat tai kitkarenkaat. Meidän kanssamme renkaiden säilytys on helppoa ja vaivatonta.

Rengashotelli Loimaalla
Renkaat autoosi

Rengashotellin palvelut

Oikeanlaisella säilytyksellä on suuri vaikutus renkaiden käyttöikään. Ethän halua joka vuosi ostaa uusia renkaita? Renkaiden kausisäilytys sisältää:

  • säilytys kuivassa, viileässä ja pimeässä
  • renkaiden ja vanteiden pesu
  • ilmanpaineiden tarkistus
  • renkaan kunnon tarkistus
  • vakuutuksen tulipalon tai varkauden varalta

Kauden vaihtuessa voimme myös vaihtaa renkaat puolestasi. Renkaiden vaihto veloitetaan erikseen.

Edullinen renkaiden säilytys Loimaan seudun autoilijoille

Unohda tuskailu kömpelöiden, tilaa vievien renkaiden kanssa ja varaa kumeillesi rengashotelli. Loimaan Rengas Oy sijaitsee kätevästi aivan Loimaan keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Myös lähikuntien, kuten Forssa, Turku, Huittinen, Ypäjä, Oripää, Alastaro, Pöytyä, Yläne ja Somero, ”hotellivieraat” ovat tervetulleita! Hintamme ovat edulliset ja palvelu hyvää. Mikäli siis etsit paikkaa, jossa renkaiden säilytys onnistuu huoletta, ota yhteyttä meihin niin sovitaan, milloin tuot renkaat kesä- tai talviunille.