Mistä hyvät renkaat? Loimaan Rengas Oy:stä tietenkin!

Varastostamme löydät niin kesärenkaat kuin talvirenkaatkin

Kun tarvitset uudet renkaat menopeliisi, kaarra Loimaan Rengas Oy:n pihaan. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman renkaita henkilö- ja pakettiautoihin. Maailman johtavien rengasvalmistajien ja edullisempien merkkien joukosta löydämme varmasti oikeanlaiset auton renkaat jokaiseen lähtöön; kauttamme saat sekä sopivat kesärenkaat että talvirenkaat. Toimitamme renkaita myös muihin menopeleihin – aina kottikärryistä isompiin ajokkeihin saakka. Ja koska olemme täyden palvelun rengasliike, valikoimiimme kuuluvat myös tyylikkäät auton vanteet sekä rengashotellin palvelut. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin voit kysellä lisätietoja ja rengassuosituksia asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Sadekelin renkaat

Meiltä kesä- ja talvirenkaat näihin menopeleihin:

  • henkilöautot
  • pakettiautot
  • mopoautot
  • moottoripyörät
  • mopot
  • mönkijät
  • kottikärryt & kaikki muut pienrenkaat

Kansainvälisesti tunnettuja laatumerkkejä & edullisempia löytöjä

Laajan ja monipuolisen rengasvalikoimamme ansiosta pystymme palvelemaan niin hintatietoisia kuin huippulaatuakin etsiviä asiakkaita. Kaikkien tuntemat Goodyear-, Dunlop– ja Hankook-renkaat eivät juuri esittelyjä kaipaa. Kyseisiin, ympäri maailmaa tunnettuihin rengasmerkkeihin luottavat niin sunnuntaiajelijat kuin rallikuskitkin. Näiden huippumerkkien tuotteiden ohella löydät meiltä auton renkaat myös seuraavilta valmistajilta: Sava, Maxxis, Nexen, Kapsen, Laufenn, Falken sekä monien muiden valmistajien tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Säännöllinen renkaiden vaihto on tärkeää

Renkaiden vaihto ei ole turhaa hienostelua, vaan tärkeä turvallisuusteko jokaiselle autoilijalle. Vanhat, liki sileäksi kiillottuneet kesärenkaat eivät esimerkiksi vesikelillä ole pidoltaan kovinkaan luotettavat, kun taas liiaksi kuluneet nastarenkaat ovat jo aito turvallisuusriski liukkailla talviteillä. Vanha rengas voi myös puhjeta helpommin ja aiheuttaa siten vaaratilanteen. Jos et ole varma renkaidesi kunnosta, hurauta käymään niin katsotaan yhdessä, olisiko vaihdolle jo tarvetta.