Laadukkaat auton vanteet Loimaan Rengas Oy:stä

Valikoimissamme vanteita kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin

Renkaiden ohella saat meiltä myös laadukkaat vanteet autoon kuin autoon. Vanteet ovat paitsi välttämättömyys, myös hyvä keino lisätä ripaus näyttävyyttä autoosi; esimerkiksi kevytmetallivanteet ovat tyylikäs tapa parantaa menopelisi ulkonäköä. Riippumatta siitä haluatko autoosi alkuperäiskokoiset, helppohoitoiset perusvanteet tai isommat ja näyttävämmät alumiinivanteet, kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Sinua palvelee ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, jolla on silmää myös auton ulkonäölle. Monien yhteistyökumppaniemme ja laajan valikoimamme ansiosta löydämme varmasti juuri sinua miellyttävät vanteet autoosi – laadusta tai tyylistä tinkimättä!

Renkaat Loimaalla
Vanteet autoosi

Erikoisvanteet näyttävimmillään kesällä – muista rengashotellimme

Kuvittele auringon välkehdintää vastapestyjen alumiinivanteidesi pinnalla ajellessasi eteenpäin kesäisiä teitä. Erityisesti Suomen sääoloissa erikoisvanteet ovat parhaimmillaan keväällä ja kesällä, kun rapa ei roisku ja suola syövytä pintaa. Tällöin vanteen tyylikkyys ja yksityiskohdat pääsevät juuri oikealla tavalla esiin. Muista, että voit tuoda kesärenkaat vanteineen säilytettäväksi rengashotelliimme!

Vanteita joka lähtöön kotimaisilta & ulkomaisilta valmistajilta

Haitpa sitten säväyttäviä erikoisvanteita tai tavallisia perusvanteita, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Edustamme useita tunnettuja vannemerkkejä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin, joiden valikoimat ovat erittäin laajat. Valikoimastamme löytyvät muun muassa seuraavat merkit: Rautamo, Koivunen Oy, Inter-tyre, Rohana, Ferrada ja Suomen erikoisvanteet Oy. Hanki auton vanteet asiantuntijalta – tervetuloa tutustumaan valikoimaan.

Tarkkaile vanteiden kuntoa säännöllisesti​

Kuten renkaatkin, myös vanteet kuluvat käytössä. Naarmut ja pienet kolhut ovat normaalia kulumista ja haittaavat lähinnä vain autostaan tarkan silmää, mutta jos vanne on vähänkään mutkalla, on jo kiire vaihtoon. Rengas ei asetu enää kunnolla vinksallaan olevan vanteen päälle, jolloin myös ajettavuus kärsii. Kun auto ei rullaa normaalin tasaisesti, voi auto joko vaurioitua tai vaaratilanteita aiheutua. Jos huomaat jotakin epätavallista auton ohjattavuudessa ja epäilet sen johtuvan vanteista, tule tarkistuttamaan vanteesi meille.